The Body Shop – Hemp Collection

20131207-094844.jpg

En serie från TBS som verkligen fångat mitt intresse är hemp-produkterna. På The Body Shops hemsida finns det lite fakta om denna växt:

”Hampa är en alldeles otroligt mångsidig växt. Den har traditionellt använts för att tillverka rep till segelfartyg. I lite mer moderna tider har flera designers använt hampfibrer för klädtillverkning. Hampfrö kan pressas till olja som passar bra i hudvårdsprodukter, som i vår Hemp-serie”.

20131207-095619.jpg

Jag fick handkrämen här om dagen och jag älskar den! Jag kommer definitivt att fortsätta använda mig av produkter från denna serie. Mina torra händer har snabbt blivit mjuka och jag gillar den diskreta lukten.

20131207-095835.jpg

Tipsar alla som söker julklappstips om denna serie! Alla med torr och fnasig hud, män som kvinnor, kommer garanterat bli hjälpta av Hemp-produkterna.

Devinebyme

Leave a Reply