Glossybox – December

Decemberboxen är inget som jag hurrar över. Produkterna passar tyvärr inte mig och Glossybox verkar inte följa deras så kallade sköhetsprofil för fem öre. Renun, Nagellacket och möjligen mascaran (fick även en i mascara i fullstorlek i oktoberboxen), kan komma till användning. Mascara använder jag tyvärr väldigt sällan, annars tycker jag att det är en bra produkt att få i boxen, men kanske inte två månader i rad.

När det kommer till lösögonfransarna, glitterögonskuggan och den svarta ögonskuggan (från förra boxen), så kommer jag nog ge bort, byta eller lotta ut dessa produkter framöver. Trots mitt missnöje tänker jag fortsätta att prenumerera ett tag till på Glossybox, då jag gillar deras koncept. Men jag hoppas att de skärper till sig. Är rädd att de redan är på väg att förlora många kunder.

2013-12-19 17.51.09_edited

1479342_10151779629737411_1026423716_n_edited

2013-12-19 18.02.02_edited

När det kommer till dagens lucka i Ultimatekalendern, fick jag mig en riktig chock! Jag öppnade lucka 20 med stor förväntan och till min stora förvåning var den helt tom. Det visade sig att nagelbandspennan som skulle finnas bakom denna lucka hade trillat ner i lucka 18, tillsammans med handkrämen. Innan jag kom på vad som hade hänt var jag väldigt upprörd och tänkte precis ringa The Body Shop och be dem skicka en ny produkt. Så det blev med andra ord en dubbel överraskning i lucka 18 och en mindre rolig upptäckt idag. Längtar till morgondagens lucka.

/Devinebyme

Leave a Reply