Projekt ”Skönhetshylla”

Efter att ha funderat mycket på hur jag ska organisera mina skönhetsprodukter, påbörjade jag detta projekt igår. Det är långt ifrån klart och jag har många produkter kvar som ska placeras i min ”skönhetshylla”. Som tur är, har jag en hylla till högst upp.

I glasburkarna ligger från vänster högst upp; Nagellack, Hudvårdsprover i förpackningar, Hudvårdsprover i plastbehållare, Hud-/hårvårdsprover, The Body Shop-produkter fån Ultimatekalendern, Elisabeth Arden-produkter, Blandade hud- och hårvårdsprodukter, Glossyboxprodukter och i den sista Monu-primers (ja, jag är besatt av dem och har bytt till mig/köpt många).
bokhylla I resten av hyllan ser ni själva vad som finns.
Fortsättning följer!

/Devinebyme

 

2 Comments on Projekt ”Skönhetshylla”

 1. Josefin
  december 29, 2013 at 11:42 e m (5 år ago)

  Herregud. Ser det så ut i ditt skåp? Avundsjuk deluxe. Vad stolt jag är över din sida. Hur många följer dig än så länge? Riktigt bra produkter!

  Svara
  • Melinda Schillberger
   december 30, 2013 at 8:52 e m (5 år ago)

   Ja, men långt ifrån alla får plats. Haha :) Tack vännen! Jag har haft över 700 unika besökare och antalet läsare varierar varje dag. Ibland bara några stycken, ibland fler. Roligt att du läser vännen! Kan skicka lite produkter till dig som du får prova och ge en recension på om du vill!

   Kram Melinda

   /Devinebyme

   Svara

Leave a Reply