Mene & Moy – Stand by C Cream C5

 Mene&Moys hudvård är djuprenande mot akne, ökar lyster och glans, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar och reducerar fina linjer.

Mene and Moy

Stand by C Cream C5
Denna kräm är framtagen för att ge näring och skydd för känslig eller irriterad hud. Möjliggör snabbare reparationsprocesser i huden. Verkar genom den antiinflammatoriska och antioxidanta effekten av phyticsyra och genom det lugnande C-vitaminkomplexet L-ascorbylpalmitat. Kan även användas runt ögonen.
Dagkräm för känslig hud
Ger näring, skydd, revitalisering. Återställer den skyddande ytan i huden. Anti-inflammatorisk efter peeling. Motverkar dehydrering. 

 

Jag älskar denna produkt. Tycker att den stämmer bra överens med beskrivningen ovan. Jag är i behov av en produkt som lindrar hudirritationer som uppstår då jag t ex klämt en pormask eller finne. Den känns även otroligt mild och svider inte.Trots det höga priset får den högsta betyg av mig.

Betyg: 5/5

/Devinebyme

Leave a Reply