Trind Perfect Nail Set

Fick detta efterlängtande kit idag. Jag är verkligen imponerad över Trinds produkter jag har använt hittills. Jag brukar alltid ha sår och nagerisp på nagelbanden på vintern och även på sommaren ibland. Nu finns de helt borta!

trind set

TRIND-Perfect Nail Set består av 4 delar:

  • Trind Nail Balsam.  Har du naglar som inte växer eller som är sköra, torra och lätt bryts eller delar på sig?Den typen av problem uppstår oftast vid brist på naturlig fukt i nageln.TRIND Nail Balsam är perfekt fuktighetsgivande nagelvård för naglar som lätt bryts eller delar sig.Den innehåller återfuktande och mjukgörande ämnen och är oljefri.
  • Trind Nail Repair  är en effektiv nagelförstärkare som ger starka och flexibla naglar!Den unika sammansättningen i TRIND har en sammanbindande effekt på proteinmolekylernavilket ger en hållbar struktur som gör naglarna starkare.
  • För att jämna till dina naglar och stimulera produktionen av naturlig nagelfukt, använder du Nail Magic Buffer en gång var fjärde vecka. Nail Magic Buffer tar bort fina räfflor och ojämnheter från nageln och gör dem jämna och glansiga!
  • Trind Professional Glass File är tillverkad av härdat glas, vilket gör den här filen till ettprofessionellt instrument av högsta möjliga kvalitet. Professional Glass File håller livet ut och är enkel att använda. Genom att fila och forma naglarna istället för att klippa dem, jämnar du istället till och förseglar nageln vilket skyddar nageln mot smuts.

Priset för detta set ligget runt 250 :-

/Devinebyme

Leave a Reply