Moroccanoil Extra Volume Schampo & Balsam

 

  • Moroccanoil Extra Volume Shampoo: Shampo för Extra Volym som innehåller arganolja rik på antioxidanter och näringsämnen för att vitalisera, rengöra, reda ut och återställa styrkan. Förskönar håret med glans, hanterbarhet och rörelse, samtidigt som det blir lättare att styla. Formlerna är sulfat-, fosfat- och parabenfria, så de är även säkrare för miljön.
  • Moroccanoil Extra Volume Conditioner: Conditioner för Extra Volym innehåller arganolja rik på antioxidanter och näringsämnen för att vitalisera, rengöra, reda utoch återställa styrkan. Förskönar håret med glans, hanterbarhet och rörelse, samtidigt som det blir lättare att styla. Formlerna är sulfat-, fosfat- och parabenfria, så de är ävensäkrare för miljön.marrocon oil

Jag har nästan bara gott att säga om detta schampo och balsam. Bra flaskor, det gick inte åt överdrivet stor mängd av produkten och när det gäller volym så stämmer beskrivningen bra. Däremot var de inte superbra mot de frissiga topparna i håret. Dock blev topparna betydligt finare när jag plattade dem.

Jag kommer definitivt att använda denna serie igen. Det är ett plus att de även är färgbevarande. Priset är rätt högt på i de flesta butiker/nätbutiker. Men passa på att köpa när det är erbjudanden eller om det finns rabattkoder!

Beytg: 4/5

/Devinebyme

Leave a Reply