Memebox – en reval till Glossybox?

Som ni vet så prenumererar jag på Glossybox, säkert är det många av ni som läser detta som också gör det. Jag är lite efter, men för några dagar sedan fick jag höra om det koreanska märke Memebox och att de har en skönhetsbox som ska vara otroligt bra!

 

En box kostar 23 USD och det går att beställa till Sverige. Jag har läst otroligt mycket bra om denna box på olika Facebookgrupper. Så jag var bara tvungen, två boxar box #5-2 och box #6 är nu beställda. Tydligen är de oerhört populära och tar slut snabbt. Box #5-2 innehåller samma produkter som deras box #5, som tog slut riktigt snabbt och tydligen måste efterfrågan på boxen ha varit så hög att de gjorde en ”uppföljare”

Jag väntar med spänning på dessa boxar, som kommer i slutet på februari. Självklart kommer bilder och recension upp så fort boxarna har kommit. Under tiden kan ni gå in på deras hemsida och kika runt. Kanske blir ni lika sålda som jag. Det finns även produkter att köpa på hemsidan.

/Devine By Me

 

4 Comments on Memebox – en reval till Glossybox?

 1. Ninni
  januari 30, 2014 at 12:21 e m (5 år ago)

  Blev jättenyfiken, men hur sjuttsicken lyckades du beställa – sidan är ju på koreanska och när jag tryckte på översätt så blev bara vissa meningar på svenska… ?

  Svara
  • Melinda Schillberger
   januari 30, 2014 at 4:07 e m (5 år ago)

   Hej!
   När du går in på memberbox.com , så klickar jag på den översta ”Memberbox Global” och den är på engelska :) Förstår att du blev chockad om allt stod på koreanska!Testa det, så hoppas jag att det fungerar för dig!
   Ha en fin kväll!

   /Devine By Me

   Svara
 2. Ninni
  januari 31, 2014 at 1:11 e m (5 år ago)

  Märkligt, jag får aldrig upp det valet när jag sitter vid datorn. Däremot kommer det upp när jag surfar på min iPad… Tack för svaret.

  Svara
 3. stunning seo guys
  mars 6, 2014 at 11:44 e m (5 år ago)

  22hEh4 Say, you got a nice article post.Really thank you! Will read on…

  Svara

Leave a Reply